KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Blogi

string(186) "Haku Arvon mentorointiohjelmaan on avattu: kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus yrittäjäksi aikoville, vuoden sisällä valmistuville psykoterapeuteille. Lue lisää ja hae mukaan!"
Haku Arvon mentorointiohjelmaan on avattu: kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus yrittäjäksi aikoville, vuoden sisällä valmistuville psykoterapeuteille. Lue lisää ja hae mukaan!
string(196) "Emotionaalinen kipu on jotakin mitä haluamme välttää, tiedostamatta tai tietoisesti. Kukapa haluaisi työntää kätensä kuumiin liekkeihin? Siltä kipeiden aiheiden käsittely usein tuntuu. "
Emotionaalinen kipu on jotakin mitä haluamme välttää, tiedostamatta tai tietoisesti. Kukapa haluaisi työntää kätensä kuumiin liekkeihin? Siltä kipeiden aiheiden käsittely usein tuntuu.
string(208) "Lyhytkin hoito on mahdollista kohdentaa siten, että asiakas hyötyy tapaamisista. Seuraavassa esittelemme menetelmän, jonka avulla ihmisten käyttäytymiseen pystytään vaikuttamaan jo puolessa tunnissa. "
Lyhytkin hoito on mahdollista kohdentaa siten, että asiakas hyötyy tapaamisista. Seuraavassa esittelemme menetelmän, jonka avulla ihmisten käyttäytymiseen pystytään vaikuttamaan jo puolessa tunnissa.