TIETOTURVA KKT-keskus Arvossa Lisätietoja täältä

Puhelinaika


Maanantaisin klo 8-11

Torstaisin klo 13-16
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Lyhytterapiasta ja pariterapiasta apua tarpeen mukaan

Arvon terapeuttien käyttämät hoitomuodot (kognitiivinen psykoterapia ja kognitiivinen käyttäytymisterapia) soveltuvat hyvin lyhytkestoiseen terapiaan. Lyhytterapiassa on tavallisesti kyse 5–20 tapaamiskerran kokonaisuudesta ja siihen voi hakeutua esimerkiksi itse maksaen, vakuutuksen korvaamana tai ostopalveluna. Arvossa psykoterapiakäynnin hinta vaihtelee  90–143 € / kerta ja tapaamiskertojen määrä sovitaan terapeutin kanssa ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Arvon kautta saat myös lyhytterapiaa Arto Pietikäisen (psykoterapeutti, YET (KM), työterveyspsykologi) kehittämän hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) perustuvan Joustava mieli -konseptin mukaan.

Joustava Mieli -valmennuksessa kehityt ja opit uusia psykologisen joustavuuden taitoja. Se tarkoittaa kykyä toimia arvojen mukaisesti silloinkin, kun kohtaa epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Työskentelyn tärkein päämäärä on auttaa elämään elinvoimaista ja merkityksellistä elämää. Tämän tavoitteen tukemiseksi käytetään aikaa sen selkiyttämiseen, mitä pohjimmiltaan ja aidosti haluat elämältäsi; mikä sinulle on tärkeää ja merkityksellistä, mistä välität syvällä sisimmässäsi. Toinen päämäärä on opettaa taitoja, jotka auttavat käsittelemään uudella, joustavammalla tavalla psykologisia esteitä arvojen toteuttamisen tiellä (epämiellyttäviä tai tuskallisia ajatuksia ja tunteita). Silloin niillä on vähemmän vaikutusvaltaa, ja sinun on helpompi toteuttaa itsellesi tärkeitä tekoja ja tavoitteita, ja kokea elämä mielekkääksi.  Myös omatoimista työskentelyä tapaamisten välissä tarvitaan, koska uuden oppiminen ei tapahdu keskustelemalla, vaan harjoittelemalla.

Joustava Mieli pariterapia

45 min. 96 €, 65 min. 125 €, 90 min. 171 €


Joustava Mieli pariterapia auttaa kehittämään psykologista joustavuutta parisuhteessa hyväksymis- ja omistautumisterapian avulla. Psykologi, KKT-terapeutiksi valmistuva Kaarina Jorva tarjoaa pariterapiapalvelua Arvossa. Hänellä on runsaasti kokemusta parien auttamisesta kohti mielekästä parisuhdetta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!


Joustava mieli -valmennus

1800 € (sis. 20 tapaamista)


Tämä ohjelma sopii niille, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielialaongelmia, työuupumusta tai ahdistuneisuutta kuten sosiaalisten tilanteiden pelkoa, paniikkioireilua, pakko-oireita tai muuta yleistynyttä ahdistuneisuutta.


Joustava mieli -ryhmät

288 € (sis. 6 tapaamista) tai 48 € / kerta


Arvo aloittaa Joustava mieli -ryhmän Turussa syksyllä 2019 psykologi Kaarina Jorvan vetämänä. Syksyn ryhmä on tarkoitettu niille, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielialaongelmia ja/tai ahdistuneisuudetta. Valmennuksen aikana selkiytetään, mitä pohjimmiltaan ja aidosti haluat elämältäsi, mikä sinulle on tärkeää ja merkityksellistä sekä mistä välität syvällä sisimmässäsi. Opit uusia psykologisen joustavuuden taitoja ja omaksut kyvyn toimia arvojen mukaisesti silloinkin, kun kohtaa epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Näin sinun on helpompi toteuttaa itsellesi tärkeitä tekoja ja tavoitteita myös hankalissa tilanteissa, kokea elämä mielekkääksi ja lisätä hyvinvointiasi.

Ryhmä kokoontuu kuutena lauantaina 26.10.–30.11. klo 10–11.30
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: info@kktarvo.fi