KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11, seuraavaksi 7.8.2024.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Joustava Mieli - valmennukset ja terapia

Arvon kautta saat myös Joustava Mieli -konseptiin perustuvaa lyhytterapiaa. Tämän hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) perustuvan konseptin on kehittänyt Arto Pietikäinen (psykoterapeutti, YET (KM), työterveyspsykologi).

Joustava mieli – kohti merkityksellisempää ja selkeämpää elämää

Joustava Mieli -valmennuksessa kehityt ja opit uusia psykologisen joustavuuden taitoja. Se tarkoittaa kykyä toimia arvojen mukaisesti silloinkin, kun kohtaa epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Työskentelyn tärkein päämäärä on auttaa elämään elinvoimaista ja merkityksellistä elämää. Tämän tavoitteen tukemiseksi käytetään aikaa sen selkiyttämiseen, mitä pohjimmiltaan ja aidosti haluat elämältäsi; mikä sinulle on tärkeää ja merkityksellistä, mistä välität syvällä sisimmässäsi.

Toinen päämäärä on opettaa taitoja, jotka auttavat käsittelemään uudella, joustavammalla tavalla psykologisia esteitä arvojen toteuttamisen tiellä (epämiellyttäviä tai tuskallisia ajatuksia ja tunteita). Silloin niillä on vähemmän vaikutusvaltaa, ja sinun on helpompi toteuttaa itsellesi tärkeitä tekoja ja tavoitteita, ja kokea elämä mielekkääksi.  Myös omatoimista työskentelyä tapaamisten välissä tarvitaan, koska uuden oppiminen ei tapahdu keskustelemalla, vaan harjoittelemalla.

Tutustu alla Joustava Mieli -terapioihin ja valmennuksiimme, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joustava Mieli pariterapia


Joustava Mieli pariterapia auttaa kehittämään psykologista joustavuutta parisuhteessa hyväksymis- ja omistautumisterapian avulla. KKT-terapeutti, psykologi Kaarina Jorva tarjoaa pariterapiapalvelua etävastaanottona. Hänellä on runsaasti kokemusta parien auttamisesta kohti mielekästä parisuhdetta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Lue lisää pariterapiasta Arvossa


Joustava mieli -valmennus

1800 € (sis. 20 tapaamista)


Tämä ohjelma sopii niille, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielialaongelmia, työuupumusta tai ahdistuneisuutta kuten sosiaalisten tilanteiden pelkoa, paniikkioireilua, pakko-oireita tai muuta yleistynyttä ahdistuneisuutta.

Lue lisää yksilöterapiasta Arvossa


Joustava mieli -ryhmät

288 € (sis. 6 tapaamista) tai 48 € / kerta


Arvo aloitti Joustava mieli -ryhmän Turussa syksyllä 2019 psykologi Kaarina Jorvan vetämänä. Ryhmä on tarkoitettu niille, joilla on lieviä tai keskivaikeita mielialaongelmia ja/tai ahdistuneisuudetta. Valmennuksen aikana selkiytetään, mitä pohjimmiltaan ja aidosti haluat elämältäsi, mikä sinulle on tärkeää ja merkityksellistä sekä mistä välität syvällä sisimmässäsi. Opit uusia psykologisen joustavuuden taitoja ja omaksut kyvyn toimia arvojen mukaisesti silloinkin, kun kohtaa epämiellyttäviä tunteita ja ajatuksia. Näin sinun on helpompi toteuttaa itsellesi tärkeitä tekoja ja tavoitteita myös hankalissa tilanteissa, kokea elämä mielekkääksi ja lisätä hyvinvointiasi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: info@kktarvo.fi