KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Heidi Salo


  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Olen työskennellyt mielenterveys- ja päihdetyössä vuodesta 2002 alkaen. Olen työskennellyt mm. vakavien riippuvuus ja käyttäytymisongelmien parissa. Psykoterapiassa olen eniten perehtynyt masennuksen, uupumuksen, ahdistuneisuushäiriöiden ja traumaperäisten häiriöiden hoitoon.

Psykoterapiakoulutuksen lisäksi olen suorittanut sosiaalialan ylemmän korkeakoulututkinnon ja vuosien aikana erilaisia menetelmä ja täydennyskoulutuksia. Olen perustason EMDR terapeutti. Opiskelen vastaanottotyön ohessa trauma psykoterapeutiksi. Opinnot toteutuvat ajalla 2024-2027.

Tärkeimpiä arvoja työssäni ovat empaattinen läsnäolo, asiakkaan tasavertainen kunnioittaminen ja asiakkaan toimijuuden vahvistaminen. Psykoterapiatyössä käytän tutkittuja ja ensisijaisesti suositettuja psykoterapiamenetelmiä. Työskentelytapani on empaattinen, aktiivinen ja asiakasta tukeva.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on järjestelmällistä, konkreettista ja tavoitteellista terapiaa. Harjoitus- ja kotitehtävien käyttö on yksi keskeinen osa hoitoa. Terapiassa tutkitaan erityisesti asiakkaan ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä. Terapian tavoitteet määritellään aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä tehdyn käyttäytymisanalyysin kautta. Käyttäytymisanalyysin avulla haetaan ymmärrystä ongelmien taustatekijöihin, ongelmia ylläpitäviin tekijöihin ja ongelmakäyttäytymistä vahvistaviin tekijöihin. Terapiaprosessin aikana asiakkaan tietoisuus omista tunteista, ajatuksista ja käyttäytymisestä vahvistuu ja asiakas oppii uusia taitoja. Terapiamenetelmät valitaan aina yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa, niin että ne edistävät ongelman hoitamista tuloksellisesti. Psykoterapiassa käytän mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä, kognitiivisia menetelmiä, altistusta ja käyttäytymisen aktivointia sekä myötätuntokeskeisen terapian menetelmiä.

Tarjoan pitkäkestoista psykoterapiaa ja Kelan kuntoutuspsykoterapiaa aikuisille ja nuorille. Lisäksi tarjoan lyhytkestoista psykoterapiaa (noin 10-20 käyntikertaa).

Minuun voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: heidi.salo@kktarvo.fi

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika