MITEN VOIN AUTTAA ASIAKASTA MUUTAMAN TAPAAMISEN AIKANA?  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Me huolehdimme sinusta, jotta sinä voit huolehtia asiakkaistasi

Arvo on KKT:n asiantuntijakeskus ja alan kouluttaja. Olemme suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva psykoterapiakeskus; se mahdollistaa meille arvojemme mukaisen toiminnan. Me vaalimme asiantuntijuutta, reiluutta, vastuullisuutta ja omistautumista niin asiakastyössä kuin psykoterapeuttien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

AJANKOHTAISTA: Tervetuloa kuulemaan Arvon toiminnasta ja työmahdollisuuksista keskiviikkona 30.11.. klo 16. Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.office.com/e/0aaK41DShv

Mikäli aloitat arvolaisena tämän vuoden puolella pääset kaiken muun lisäksi osallistumaan puoleen hintaan huippuasiantuntijoiden työnohjaukseen. Ohjaajina toimivat Lauri Parkkinen, Nora Kariluoma, Juha-Pekka Airo, Kalle Partanen ja Arto Pietikäinen.

 

Mikäli jaat kanssamme saman arvomaailman, liity joukkoon! Arvo tarjoaa psykoterapeuteille erinomaisen työympäristön harjoittaa ammattiaan ja kehittää asiantuntijuuttaan.


Vastaanottajaksi Arvoon?
Ota yhteyttä:

 

Hanna Wikman-Heinonen
rekry@kktarvo.fi

Tilat


Arvon tilat ovat viihtyisät, toimivat ja suunniteltu nimenomaan psykoterapiavastaanottoa varten. Lisäksi mukava työyhteisö on vain muutaman metrin päässä.

Palvelut


Arvo tarjoaa kaiken, mitä ammatinharjoittamiseen tarvitset. Tarjoamme mm. laskutuspalvelun, potilastietojärjestelmän, Kanta-liittymisen, asiakashankintaa, monipuolisia työtehtäviä ja laajan tietopankin lomakkeineen ja materiaaleineen. Kehitämme jatkuvasti myös digitaalisia työkaluja ja voit halutessasi ottaa käyttöön digilomakkeet, joiden avulla saat vaivattomasti vastaukset pisteytettyinä käyttöösi.

Yhteisö


Saman psykoterapiaviitekehysten (KKT ja kognitiivinen) alla toimiminen vahvistaa yhteisömme toimintaa ja asiantuntemuksen kehittämistä. Arvossa ammatillinen ja inhimillinen vertaistuki on aina lähellä.

Kasvu ja vapaus


Arvossa saat keskittyä asiakastyöhön ja asiantuntijana kehittymiseen. Palvelumme helpottavat yrittäjänä toimimista ja vapauttavat sinulta aikaa olennaiseen, eli  vastaanottotyön tekemiseen ja kehittymiseen.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme vapautta. Saat vastaanottaa sen verran asiakkaita kuin haluat ja hallinnoida itse omaa kalenteriasi ja asiakaslistojasi.