KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Me huolehdimme sinusta, jotta sinä voit huolehtia asiakkaistasi

Arvo on kognitiivisen ja kognitiivisen käyttäytymisterapian asiantuntijakeskus ja alan kouluttaja. Olemme suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva psykoterapiakeskus; se mahdollistaa meille arvojemme mukaisen toiminnan. Me vaalimme asiantuntijuutta, reiluutta, vastuullisuutta ja omistautumista niin asiakastyössä kuin psykoterapeuttien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Mikäli jaat kanssamme saman arvomaailman, liity joukkoon! Arvo tarjoaa psykoterapeuteille erinomaisen työympäristön harjoittaa ammattiaan ja kehittää asiantuntijuuttaan.


Vastaanottajaksi Arvoon?
Ota yhteyttä:

 

Hanna Wikman-Heinonen
rekry@kktarvo.fi

Tilat


Arvon tilat ovat viihtyisät, toimivat ja suunniteltu nimenomaan vastaanottotyötä varten. Lisäksi mukava työyhteisö on vain muutaman metrin päässä.

Palvelut


Arvo tarjoaa kaiken, mitä ammatinharjoittamiseen tarvitset. Tarjoamme mm. laskutuspalvelun, potilastietojärjestelmän, Kanta-liittymisen, asiakashankintaa, monipuolisia työtehtäviä ja laajan tietopankin lomakkeineen ja materiaaleineen. Kehitämme jatkuvasti myös digitaalisia työkaluja ja voit halutessasi ottaa käyttöön digilomakkeet, joiden avulla saat vaivattomasti vastaukset pisteytettyinä käyttöösi.

Yhteisö


Saman psykoterapiaviitekehysten (KKT ja kognitiivinen) alla toimiminen vahvistaa yhteisömme toimintaa ja asiantuntemuksen kehittämistä. Arvossa ammatillinen ja inhimillinen vertaistuki on aina lähellä.

Kasvu ja vapaus


Arvossa saat keskittyä asiakastyöhön ja asiantuntijana kehittymiseen. Palvelumme helpottavat yrittäjänä toimimista ja vapauttavat sinulta aikaa olennaiseen, eli  vastaanottotyön tekemiseen ja kehittymiseen.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme vapautta. Saat vastaanottaa sen verran asiakkaita kuin haluat ja hallinnoida itse omaa kalenteriasi ja asiakaslistojasi.