Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11 (ei 17.8.22).

020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Me huolehdimme sinusta, jotta sinä voit huolehtia asiakkaistasi

Arvo on KKT:n asiantuntijakeskus ja alan kouluttaja. Olemme suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva psykoterapiakeskus; se mahdollistaa meille arvojemme mukaisen toiminnan. Me vaalimme asiantuntijuutta, reiluutta, vastuullisuutta ja omistautumista niin asiakastyössä kuin psykoterapeuttien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Mikäli jaat kanssamme saman arvomaailman, liity joukkoon! Arvo tarjoaa psykoterapeuteille erinomaisen työympäristön harjoittaa ammattiaan ja kehittää asiantuntijuuttaan.


Vastaanottajaksi Arvoon?
Ota yhteyttä:

Hanna Wikman-Heinonen
rekry@kktarvo.fi

Tilat


Arvon tilat ovat viihtyisät, toimivat ja suunniteltu nimenomaan psykoterapiavastaanottoa varten. Lisäksi mukava työyhteisö on vain muutaman metrin päässä.

Palvelut


Arvo tarjoaa kaiken, mitä ammatinharjoittamiseen tarvitset. Tarjoamme mm. laskutuspalvelun, potilastietojärjestelmän, Kanta-liittymisen, asiakashankintaa, monipuolisia työtehtäviä ja laajan tietopankin lomakkeineen ja materiaaleineen. Kehitämme jatkuvasti myös digitaalisia työkaluja ja voit halutessasi ottaa käyttöön digilomakkeet, joiden avulla saat vaivattomasti vastaukset pisteytettyinä käyttöösi.

Yhteisö


Saman psykoterapiaviitekehysten (KKT ja kognitiivinen) alla toimiminen vahvistaa yhteisömme toimintaa ja asiantuntemuksen kehittämistä. Arvossa ammatillinen ja inhimillinen vertaistuki on aina lähellä.

Kasvu


Palvelujemme ansiosta saat vapauden keskittyä asiakastyöhön. Arvon tietopankki sisältää runsaasti hyödyllistä materiaalia sekä lomakkeita työsi helpottamiseksi. Koska meille on tärkeää tarjota ammatinharjoittajille mahdollisuuksia asiantuntemuksen lisäämiseen ja syventämiseen, järjestämme terapeuteillemme säännöllisesti koulutuksia ja valmennuksia.