KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11, seuraavaksi 7.8.2024.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Tiedote asiakkaille


KKT-keskus Arvolle asiakkaiden tietoturva on aina ollut erittäin tärkeää ja olemmekin jatkuvasti kehittäneet tietoturvaprosessejamme pystyäksemme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Koulutamme myös vastaanottajiamme tietoturvasta ja tietosuojasta huolehtimiseen voidaksemme taata tietojen turvallisen käsittelyn asiakassuhteen joka vaiheessa. Haluamme ennakoida mahdolliset uhat sekä varautua näihin ajoissa ja olemme myös seuranneet viime päivien uutisointia tarkasti.

Arvon käyttämä potilastietojärjestelmä on Kanta-sertifioitu A-luokan tietojärjestelmä, jolle on tehty ulkopuolinen tietoturvasertifiointi. Järjestelmäämme käytettäessä palvelimeen ollaan yhteydessä vahvasti salatun verkkoyhteyden kautta ja tietoliikenne verkkoselaimen ja palvelimen välillä salataan samoin kuin esimerkiksi verkkopankkia käytettäessä.

Palvelinlaitteiden tietoturvaa on varmistettu rajoittamalla pääsyä palvelintilaan ja palvelimille vain nimetyille henkilöille sekä huolehtimalla palvelinlaitteiden suojauksesta, tietoturvasta ja asianmukaisista päivityksistä. Palveluntarjoajan palvelinsali sijaitsee Suomessa.

Potilastietojärjestelmämme ei liity uutisoituun järjestelmään ja kaikkien asiakkaidemme tiedot ovat turvassa.