Telefonkontakt


på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning


Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär

Arvokasta asiantuntemusta

Sanna Selinummi


  • Psykologi (PsM)
  • Psykoterapeutti (KT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani psykologi, kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti ja psykologian opettaja. Työkokemusta on kertynyt yli 15 vuoden ajalta psykologin työstä aikuis- ja nuorisopsykiatriassa, psykoterapeuttina, neuropsykologin tehtävissä, opintopsykologina sekä opettajana. Ahdistus, masennus, sosiaalinen jännittäminen ja uupumus ovat minulle tuttuja työskentelyn aiheita, samoin kuin neuropsykiatriset häiriöt ja erilaiset opiskeluun liittyvät hankaluudet.

Psykoterapiassa pidän tärkeänä myötätuntoisen, kunnioittavan ja lämpimän ilmapiirin luomista, jotta vaikeistakin asioista puhuminen on mahdollista. Psykoterapian tavoitteet luodaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan, ja niiden toteutumista arvioidaan jatkuvasti. Tavoitteita kohti työskennellessä käytetään monenlaisia menetelmiä, kuten jäsennyksiä arkielämän tilanteista, kehollisia harjoitteita, mindfulness-tekniikoita ja mielikuva- sekä rooliharjoituksia ja tunnetyöskentelyä. Erityisesti olen kiinnostunut hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmistä, skeematerapiasta sekä myötätuntosuuntautuneesta työskentelystä. Menetelmät ovat kuitenkin vain välineitä, joiden avulla on mahdollista päästä kohti terapian yleistä tavoitetta, eli itseymmärryksen lisäämistä ja omannäköisen, mielekkään elämän rakentamista.Tarjoan myös mielelläni työnohjausta psykologeille sekä muulle terveydenhuollon ja opetusalan henkilöstölle.

Minuun saa yhteyden osoitteessa sanna.selinummi@kktarvo.fi. Tällä hetkellä kelaterapiapaikat ovat täynnä, mutta ajoittain vapautuu paikkoja lyhyisiin 10-20 kerran terapioihin.

Tidsbokning


Telefonkontakt

på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning

Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Tidsbokning Åbo
Tidsbokning Helsingfors

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär