Telefonkontakt


på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning


Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär

Arvokasta asiantuntemusta

Kalle Partanen


  • Psykologi (PsM)
  • Psykoterapeutti (KT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani psykologi ja ylemmän erityistason kognitiivinen psykoterapeutti (YET). Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa. Olen aikaisemmin toiminut opintopsykologina Helsingin yliopistolla ja Taideyliopistolla ja minulle ovat tuttuja opiskeluun ja oppimiseen liittyvät haasteet. Lisäksi olen perehtynyt psyykkiseen valmennukseen luovilla aloilla ja asiakkainani onkin paljon eri taiteen lajien parissa työskenteleviä. Teen sekä psyykkistä valmennusta että psykoterapiaa luovien alojen henkilöiden kanssa.

Olen myös perehtynyt autismin kirjon henkilöiden kuntoutukseen ja teen heidän kanssaan myös psykoterapiaa. Neuropsykiatriset häiriöt ovat laajemminkin tulleet tutuksi työssäni. Lisäksi minulla on kokemusta työskentelystä seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden moninaisuuteen liittyvien ilmiöiden kanssa.

Minulla on kokemusta työskentelystä eri ahdistuneisuushäiriöiden, masennuksen sekä vuorovaikutukseen liittyvien haasteiden kanssa.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttamalla itseäni jatkuvasti sekä perehtymällä alan uuteen kirjallisuuteen ja tutkimukseen. Erityistä mielenkiintoa minulla on kolmannen aallon kognitiivisten käyttäytymisterapioiden soveltamiseen työssäni (mm. hyväksymis- ja omistautusmisterapia HOT, metakognitiivinen psykoterapia MCT, Funktionaalis-analyyttinen psykoterapia FAP, myötätuntosuuntainen psykoterapia CFT). Olen kokenut, että asiakkaani ovat hyötyneet tästä erittäin paljon. Tutkimus myös puoltaa näiden uusien menetelmien ja jäsentämistapojen käyttöä sekä psykoterapiassa että valmennustyössä.

http://arvokasmieli.fi

Tidsbokning


Telefonkontakt

på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning

Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Tidsbokning Åbo
Tidsbokning Helsingfors

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär