Telefonkontakt


på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning


Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär

Arvokasta asiantuntemusta

Anu Aromäki-Stratos


  • Psykologi (PsT)
  • Työnohjaaja
    Kieliosaaminen:

Olen oikeuspsykologiasta väitellyt tohtori, työnohjaaja ja prosessikonsultti. Minulla on myös kognitiivisen psykoterapian perustutkinto ja opintoja kognitiivis-analyyttisestä terapiasta. Tapaamisten aiheena voivat olla esim. ahdistus, stressi, jännittäminen, mielialaongelmat, elämänkriisit. Minulta voi varata ajan yksittäisiin tai useamman kerran käynteihin.

Minulla on 25 vuoden kokemus psykologina, joista suurin osa erikoissairaanhoidossa lastenpsykiatrialla, mutta sen lisäksi myös erityisnuorten parissa erityisammattikoulussa psykologina ja opiskelijahuollon esimiehenä. Psykologin vastaanottotyön lisäksi teen lasten ja nuorten oikeuspsykologisia haastatteluja ja arvioita rikosepäilyjen tutkinnassa.  Pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani seuraamalla alan tutkimusta ja lukemalla kirjallisuutta.

Työnohjauksen tavoitteena on auttaa onnistumaan ja jaksamaan työssä. Työnohjaus tukee ammatillista identiteettiä ja henkilökohtaista kasvua. Työnohjausta voidaan käyttää, kun halutaan löytää työhön liittyviin asioihin uusia näkökulmia, lisätä stressinhallintaa ja työhyvinvointia, selkiyttää omaa työroolia, löytää keinoja estää työuupumusta ja rakentaa toimivia ongelmanratkaisukeinoja. Työnohjaus on tavoitteellista työskentelyä ja lähtöisin  ohjattavista ja hänen tavoitteistaan. Työnohjaus sopii myös ryhmille, tiimeille, asiantuntijoille ja esimiehille ja se voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista. Työnohjaus lisää ammattitaitoa ja työn laadukkuutta. Työnohjausta on tuloksellisesti käytetty erityisesti vaativissa ihmissuhdeammateissa kuten esim. poliisin, sosiaali- ja terveysalan, kasvatus- ja opetusalan, johtamisen ja valmennuksen työntekijöille yksilöllisesti tai ryhmämuotoisesti.

Tidsbokning


Telefonkontakt

på onsdagar kl. 8-11

020 735 4750

Online tidsbokning

Tidsbokning online för kunder som betalar själva (inte för FPA:s rehabiliterande psykoterapi).

Tidsbokning Åbo
Tidsbokning Helsingfors

Kontakt

Du kan fråga om lediga tider med vårt formulär