By phone


On Wednesdays 8am-11am.

020 735 4750

Online appointment


E-appointment services available for self-paying customers (not for Kela rehabilitative psychotherapy).

Contact

You can use our contact request form to ask about available times

Arvokasta asiantuntemusta

Laura Viljanen


  • Psykologi (PsM)
  • Psykoterapiakoulutettava (KKT)
    Languages:

Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen parhaillaan kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Valmistun vuoden 2023 aikana. Olen työskennellyt laajasti erilaisissa psykologin tehtävissä sekä lasten, nuorten, perheiden että aikuisten parissa. Tällä hetkellä työskentelen ammatinharjoittajana tarjoten psykologipalveluita ja Kelan nuotti-valmennusta. Erityisosaamista minulla opiskeluhuollon psykologin tehtävistä, joissa olen työskennellyt sekä peruskoulussa, toisella asteella että korkeakoulusektorilla.

Arvossa otan vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita. Toteutan psykologin vastaanottoja, vanhempainohjausta, psykologin tutkimuksia sekä psykoterapeutti koulutukseen liittyvää koulutuspsykoterapiaa. Vastaanotolleni voit tulla kertaluontoisesti pohtimaan omaa tilannettasi tai työstämään hyvinvointiisi liittyvää teemaa pitkäkestoisesti. Syitä hakeutua vastaanotolle voivat olla mm. mielialahaasteet, masennus, ahdistus, jännittäminen, stressi, univaikeudet tai uupumus. Lasten ja nuorten kohdalla työskentely voi liittyä kasvuun ja kehitykseen, perheen tilanteeseen, lapsen koulunkäyntiin tai esimerkiksi kaverisuhteissa ilmenneisiin haasteisiin. Lasten ja nuorten tapaamisissa aiheita voivat olla myös keskittymisvaikeudet, neuropsykiatriset haasteet (nepsy-haasteet), tunne-elämä, käyttäytymisessä ilmenevät haasteet tai elämäntilanteeseen liittyvät muutokset. 

Vastaanotoilla suuntaan työskentelyä asiakkaan tarpeita kuunnellen voimavarojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytämiseen. Olen kiinnostunut keho-mieli yhteydestä. Työotteeni on aktiivinen ja käytän usein tietoisuus taitoihin ja rentoutukseen pohjautuvia harjoituksia työskentelyn tukena. Lasten ja nuorten parissa hyödynnän toiminnallisuutta. 

 

Vastaanottaa Helsingissä.

Appointment


By phone

On Wednesdays 8am-11am.

020 735 4750

Online appointment

E-appointment services available for self-paying customers (not for Kela rehabilitative psychotherapy).

Book an appointment Turku
Book an appointment Helsinki

Contact

You can use our contact request form to ask about available times