MITEN VOIN AUTTAA ASIAKASTA MUUTAMAN TAPAAMISEN AIKANA?  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Terhi Punna


  • Erikoispsykologi (PsL)
  • Psykoterapeutti (KT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani erikoispsykologi (PsL) ja kognitiivinen psykoterapeutti. Erikoistumisalueitani ovat lasten ja nuorten psykoterapia sekä perheterapia. Työskentelen pääasiassa lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Lasten kanssa työskennellessäni tapaan aina myös vanhempia ja tarvittaessa verkostoa. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille tarjoan tapauskonsultaatiota ja konsultatiivista työnohjausta. KKT-keskus Arvon lisäksi työskentelen lastenpsykiatrialla erikoissairaanhoidossa. Minulla on parinkymmenen vuoden työkokemus psykologina, suurin osa siitä erikoissairaanhoidossa lasten ja nuorisopsykiatrialla, mutta sen lisäksi myös koulumaailmassa, perheneuvolassa ja lastensuojelussa. Varsinaisten tutkintojen lisäksi olen kouluttautunut mm. kriisi- ja traumapsykologiaan. Pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani seuraamalla alan tutkimusta ja kirjallisuutta. Teen Kelan myöntämää kuntoutuspsykoterapiaa 16 vuotta täyttäneille ja otan vastaan myös itse maksavia tai maksusitoumuksen saaneita asiakkaita (esim. vakuutusyhtiö). Hoidon kohteena voivat olla esimerkiksi ahdistus, stressi, pelot, pakko-oireet, jännittäminen, mielialaongelmat, elämänkriisit, vanhemmuutta ja perhesuhteita tai lapsen kasvua ja kehitystä koskevat kysymykset. Minulta voit varata ajan sekä yksittäisiin käynteihin että pidempiin hoitojaksoihin tai konsultaatioihin/ työnohjauksiin. Työskentelyni lähtökohtana on kunnioittava ja avoin yhteistyösuhde asiakkaan kanssa. Tavoitteeni on tukea asiakasta tutkivassa yhteistyösuhteessa löytämään ymmärrystä kokemiinsa haasteisiin ja vaikeuksiin sekä keinoja tilanteen helpottamiseksi. Tiedustelut vapaista ajoista ja yhteydenottopyynnöt voi lähettää sähköpostitse terhi.punna@kktarvo.fi.

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika