KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Taiga Solén


  • Psykologi, PsM
  • Psykoterapeutti (KT)
    Kieliosaaminen:

Hei,
Työskentelen aikuisten kanssa tarjoten lyhyttä (3-15), keskipitkää (15-40) ja pitkää (yli 40 kertaa) psykoterapiaa sekä kelan kuntoutusterapiaa ja työnohjausta (Kelaterapiapaikat toistaiseksi täynnä). Viitekehyksiäni ovat kognitiivis-integratiivinen ja skeematerapia. Menetelmiäni ovat kokemuksellinen mielikuvatyöskentely, hypnoosi ja EMDR-terapia. Tavoitteet voivat liittyä esim. mielialaan, kuormitukseen, traumaperäiseen stressiin, haasteisiin tai hyvinvointiin. Työskentelen myötätunnolla kannustaen sekä tukien asiakkaitani tarpeidensa ymmärtämisessä ja haluamansa muutoksen tai kasvun saavuttamisessa.

Aiemmin olen työskennellyt mm. työterveyspsykologina, lukiopsykologina ja liike-elämässä. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on yksittäisten ja kompleksisten traumojen hoito. Minulla on kokemusta eri maissa asumisesta ja monikulttuurisista ympäristöistä. Työskentelen suomeksi ja englanniksi lähi- ja etävastaanotolla.
Yhteystiedot: taiga.solen@kktarvo.fi, nettisivut: www.freeminds.fi

Hi,
I offer short to long-term psychotherapy, kela-therapy (fully booked at the moment), coaching and mentoring, using a cognitive-integrative framework. My methods include schema therapy, imagery rescripting, hypnosis, and EMDR-therapy. The goals can relate to mental health, PTSD, stress, and other challenges. My working style is active and engaging as I co-operate with my clients to help in understanding their needs and to support them in the change or growth they seek.
Previously I have worked as an occupational health psychologist, high-school psychologist and in the corporate world. My special interest is treating trauma. I have experience of expat situations and multicultural environments. I work in Finnish and English, both face-to-face and online.
E-mail: taiga.solen@kktarvo.fi, website: www.freeminds.fi

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika