KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Päivi Auma-aho


  • Psykoterapiakoulutettava (KKT)
    Kieliosaaminen:

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi ja valmistun syksyllä 2024.

Viimeiset vuodet olen työskennellyt pääosin riippuvuus-, mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöiden parissa nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Lisäksi minulla on kokemusta asiantuntijan ja esihenkilön tehtävistä. Keskeiset työskentelyalueeni ovat edellä mainittujen häiriöiden lisäksi uupumusoireet, stressi, suorittaminen ja liiallinen vaativuus. Taustakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä (VTM).

Terapeuttina minulle on tärkeää luoda asiakkaalle turvallinen ja rento ilmapiiri, jossa kaikki tunteet, ajatukset ja aiheet ovat sallittuja. Minulle avoimuus ja keskinäinen kunnioitus sekä -luottamus ovat keskeisiä hyvän terapiasuhteen luomisessa. Työskentelyssäni hyödynnän monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Käytän työssäni mm. altistusmenetelmiä, tunnetaitojen vahvistamista, arvotyöskentelyä, sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian ja dialektisen käyttäytymisterapian menetelmiä. Terapiassa keskitymme nykytilanteen helpottamiseen ja parantamiseen, jossa oireiden taustan ymmärryksellä on tosin myös tärkeä rooli.

Otan vastaan asiakkaita lyhytterapiaan ja pitkäkestoiseen psykoterapiaan sekä psykoterapeutiksi valmistumisen jälkeen vuoden 2025 alusta Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Voit varata ajan myös yksittäisiä konsultaatiokäyntejä varten. Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa. Vastaanottoni on Hakaniemessä, myös etätapaamiset mahdollisia.

Vastaanotot ovat opiskelijahintaisia.

Yhteystiedot: paivi.auma-aho@kktarvo.fi

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika