KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Marjo Veikkola


  • Psykoterapeutti (KT)
  • Hypnoterapeutti
  • Sairaanhoitaja
    Kieliosaaminen:

Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja hypnoterapeutti. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni oli kyse sitten lyhyemmän terapian tarpeesta (esim. vakuutusyhtiön kautta tulevat asiakkaat) tai pitkäaikaisesta psykoterapiasta eli Kelan kuntoutuspsykoterapiasta. Terapeuttina olen myötätuntoinen, rauhallinen ja tilaa antava. Pidän tärkeänä luottamuksellisen ja turvallisen hoitosuhteen rakentamista, jossa asiakkaalla on mahdollisuus tuoda elämänsä hankalia ja haastavia asioita yhteiseen tarkasteluumme. Kaikesta pitää pystyä avoimesti puhumaan tulematta torjutuksi. Terapeuttina olen erityisen kiinnostunut tunteistasi ja kokemuksistasi.

Työskentelyn alussa asetamme tavoitteita sinun hyvinvointisi eteen. Hoidon tavoitteet, kesto ja menetelmät ovat aina sinun kanssa yhteistyössä sovitut. Sinun tarpeet ja toiveet otetaan huomioon sekä sen hetkinen elämäntilanteesi. Pidän erityisen tärkeänä, että koet olosi turvalliseksi ja pystyt terapian edetessä avoimesti ilmaisemaan tunteitasi ja puhumaan elämäsi haasteista. Pidän jatkuvasti yllä yhdessä hoidon aluksi sovittuja tavoitteita, jotta sinun hyvinvointisi etenisi. Työskentelyssäni korostuu mm. haittaa tuovat ajatukset, uskomukset ja niihin liittyvät hankalat tunteet. Hypnoterapiaa ja/ tai mielikuvaharjoituksia voimme tarvittaessa sisällyttää työskentelyyn. Olen työskennellyt sairaanhoitajana psykiatrialla erikoissairaanhoidon puolella 15 vuoden ajan. Olen käynyt mm. IPT- ja DKT-koulutukset sekä altistus ahdistuneisuuden hoidossa -koulutuksen. Hypnoterapiakoulutus sisältyy kognitiiviseen psykoterapiakoulutukseeni. Hypnoterapian avulla työskentelyä voi hoitoon sisällyttää monin eri tavoin. Kiinnostuksen kohteena etenkin hypnoterapiatyöskentely erilaisten pelkojen ja riippuvuuksien kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni! Otathan tarvittaessa yhteyttä: marjo.veikkola@kktarvo.fi

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika