KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Marika Pernu


  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Minulla on monipuolinen, yli 20 vuoden työkokemus (sairaanhoitajana, terveydenhoitajana, työterveyshoitajana ) työikäisten erilaisista mielenterveysongelmista, työelämän kuormitustekijöistä, elämänvaiheiden kriiseistä sekä terveyskäyttäytymisen ongelmista.

Tärkeimpiä arvoja työssäni ovat läsnäolo, asiakkaan inhimillisen kokemuksen kunnioittaminen ja ymmärtäminen sekä asiakkaan auttaminen tutkittujen psykoterapiamenetelmien avulla. Työskentelytapani on hyväksyvää, myötäelävää, tasavertaista ja käytännönläheistä.

Terapiassa yhteistyössä tarkastellaan asiakkaan ajankohtaisia ongelmia, haetaan ymmärrystä niiden syntymiseen ja ylläpitäviin tekijöihin sekä määritetään tavoitteet työskentelylle. Työssäni käytän kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, erityisesti altistusta sekä tietoisuustaitoihin pohjautuvia hyväksymis-omistautumisterapian ja myötätuntokeskeisen terapian menetelmiä. Käytän myös kehollisia menetelmiä. Autan asiakasta ymmärtämään omia tunteita, ajatuksia, kehotuntemuksia ja käyttäytymistä sekä suhtautumaan niihin joustavammin ja myötätuntoisemmin. Tuen asiakasta löytämään ja kokeilemaan käyttäytymismalleja tai taitoja, jotka vahvistavat työ- ja toimintakykyä sekä lisäävät omien arvojen mukaista elämää ja hyvinvointia.

Teen Kelan kuntoutuspsykoterapiaa, lyhytkestoista terapiaa ( 10-20 kertaa), vanhempainohjausta sekä työnohjausta. Eniten olen työskennellyt masennuksesta ja erilaisista ahdistuneisuushäiriöistä ( sosiaalinen jännittäminen, paniikkioire, yleinen ahdistuneisuus, pakko-oireet) kärsivien kanssa. Työuupumus ja unihäiriöt ovat erityisiä mielenkiinnon kohteita. Lisätietoja ja yhteydenotot: marika.pernu@kktarvo.fi

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika