KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Maija Kärävä


  • Opinto-ohjaaja ja erityisopettaja (KM)
  • Psykoterapiakoulutettava (KKT)
    Kieliosaaminen:

Opiskelen Tampereen yliopiston kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksessa. Olen koulutukseltani opinto-ohjaaja ja erityisopettaja (KM). Olen tehnyt pitkän työuran lukion opinto-ohjaajana nuorten ja aikuisten parissa, sekä päivälukiossa että aikuislukion ohjaustehtävissä. Päivätyössäni opinto-ohjaajana teen töitä muun muassa oman suunnan löytämisen haasteista, ahdistuneisuudesta, sosiaalisten tilanteiden pelosta, masennuksesta, jaksamisen haasteista sekä oppimisvaikeuksista kärsivien nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Työn ohella olen suorittanut myös ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opinnot.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen työpsykologiaan ja johtamiseen syventynyt diplomi-insinööri. Näiden opintojen sekä työkokemuksen kautta olen kiinnostunut myös työhyvinvoinnista ja erilaisista urapoluista muuttuvassa työelämässä. Ymmärrän hyvin työelämän tuomia erilaisia haasteita. Minusta on tärkeää oppia ymmärtämään myös sitä, miten huolehtia omasta jaksamisestaan.

Olen helposti lähestyttävä, avarakatseinen ja kannustava. Terapiatyöskentelyssä pidän tärkeänä turvallisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen muodostumista, jossa tulet kuulluksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin olet. Arvioimme yhdessä tilannettasi sekä tutkimme ajatustesi, tunteittesi ja käyttäytymistapojesi yhteyksiä. Kuuntelen ja annan sinulle tilaa, mutta tarjoan myös uusia näkökulmia. Keskustelun lisäksi tapaamisilla voidaan tehdä esimerkiksi harjoituksia, joiden tarkoituksena on opettaa sinulle uusia taitoja. Tavoitteena terapiassa on lisätä itseymmärrystäsi ja löytää psyykkistä hyvinvointiasi vahvistavia ajattelu- ja käyttäytymistapoja.

Vastaanotan asiakkaita Helsingin Hakaniemessä. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia.

Tapaamiseni ovat opiskelijahintaisia.

Yhteystiedot: maija.karava@kktarvo.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika