KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Maarit Lassander


  • Terveyspsykologian erikoispsykologi (PsL)
  • Työnohjaaja
  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani terveyspsykologian erikoispsykologi ja psykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Olen työskennellyt lasten, nuorten ja aikuisten parissa jo 15 vuoden ajan kunnallisessa perusterveydenhuollossa, kouluissa, erikoissairaanhoidossa ja yksityisellä sektorilla. Monet asiakkaistani tulee terapiaan halutessaan lievittää masentuneisuuden, ahdistuneisuuden ja trauman oireita. Keskustelemaan voi kuitenkin tulla myös silloin kun kaipaa elämälleen uutta suuntaa tai haluaisi nauttia enemmän sen antamista mahdollisuuksista.

Terapeuttina olen aktiivinen ja ennakkoluuloton, etsin uutta tietoa, laadukasta tutkimusta ja luovia ratkaisuja terapiatyön tueksi. Hyväksymis- ja omistautumisterapia ja sen osana tietoisen läsnäolon harjoitusten sisällyttäminen työskentelyyn on itselleni monesti luontainen tapa edetä, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Teen mielelläni videovälitteistä terapiaa ja olen kokenut sen joustavaksi ja tehokkaaksi työskentelytavaksi. Työskentelen suomeksi ja englanniksi, ja olen rekisteröitynyt psykologi ja psykoterapeutti myös Iso-Britanniassa (British Psychological Society, HCPC ).

Teen myös työnohjausta, ja minulla on kokemusta esimiestyöstä, esimiestyön koulutuksesta ja valmentavasta työskentelystä.

I am psychologist, specialised in Health Psychology and Psychotherapy (Cognitive Behavioral Therapy). I have been privileged to work with children, youth and adults in primary care, schools, specialist health care and private sector for the past 15 years. Many of my clients struggle with depression, anxiety and trauma. Others would like discuss life changes and challenges or enjoy their lives a bit more.

As a therapist I am active and open-minded, I seek new information, evidence-based research and creative solutions to help my clients. I am often inclined to offer Acceptance and Commitment focused therapy and Mindfulness based Cognitive Therapy, respecting the needs of my clients. I also do video-facilitated therapy, and in my experience, it is a flexible and effective way to work. I work in Finnish and in English, and I am registered also in the UK (British Psychological Society, HCPC ). Many of my clients come from different cultural backgrounds, and I have also lived a large part of my working life outside Finland.

I also offer professional coaching/supervision.

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika