KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Laura Viljanen


  • Psykologi (PsM)
  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Olen työskennellyt laajasti erilaisissa psykologin tehtävissä sekä lasten, nuorten, perheiden että aikuisten parissa. Tällä hetkellä työskentelen ammatinharjoittajana tarjoten psykologipalveluita ja Kelan nuotti-valmennusta. Erityisosaamista minulla opiskeluhuollon psykologin tehtävistä, joissa olen työskennellyt sekä peruskoulussa, toisella asteella että korkeakoulusektorilla.

Arvossa otan vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita. Toteutan psykologin vastaanottoja, vanhempainohjausta, psykologin tutkimuksia sekä psykoterapeutin vastaanottoja. Vastaanotolleni voit tulla kertaluontoisesti pohtimaan omaa tilannettasi tai työstämään hyvinvointiisi liittyvää teemaa pitkäkestoisesti. Syitä hakeutua vastaanotolle voivat olla mm. mielialahaasteet, masennus, ahdistus, jännittäminen, stressi, univaikeudet tai uupumus. Lasten ja nuorten kohdalla työskentely voi liittyä kasvuun ja kehitykseen, perheen tilanteeseen, lapsen koulunkäyntiin tai esimerkiksi kaverisuhteissa ilmenneisiin haasteisiin. Lasten ja nuorten tapaamisissa aiheita voivat olla myös keskittymisvaikeudet, neuropsykiatriset haasteet (nepsy-haasteet), tunne-elämä, käyttäytymisessä ilmenevät haasteet tai elämäntilanteeseen liittyvät muutokset. 

Vastaanotoilla suuntaan työskentelyä asiakkaan tarpeita kuunnellen voimavarojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytämiseen. Olen kiinnostunut keho-mieli yhteydestä. Työotteeni on aktiivinen ja käytän usein tietoisuus taitoihin ja rentoutukseen pohjautuvia harjoituksia työskentelyn tukena. Lasten ja nuorten parissa hyödynnän toiminnallisuutta. 

 

Vastaanotan Helsingissä.

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika