KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Helmi Lassila


  • Psykologi, PsM
  • Psykoterapeutti KKT
    Kieliosaaminen:

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti.

Otan vastaan aikuisia asiakkaita lyhytpsykoterapiaan, pidempään psykoterapiaan sekä Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Voit varata myös psykologin tapaamisajan tai yksittäisen psykoterapeutin konsultaatiokäynnin. Lisäksi tarjoan koulutusta eri aiheista ja työnohjausta esimerkiksi koulupsykologeille.

Olen psykologina ja psykoterapeuttina helposti lähestyttävä. Etsin joustavasti asiakkaan kanssa yhdessä sopivinta tapaa olla vuorovaikutuksessa ja lisätä yhteistä ymmärrystä asiakkaan elämässä ilmenevistä ongelmista ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Suhtaudun arvostavasti kaikkiin asiakkaisiini elämäntilanteesta ja sukupuolesta/seksuaalisuudesta tai muista ominaisuuksista riippumatta, ja luon toivoa ongelmien helpottamisesta.

Vastaanotolla tapaamiskerran aluksi tehdään yleensä lyhyt tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoitus tai rentoutusharjoitus, ja annan myös kotitehtäviä (viikon kuluessa havainnoitava tai kokeiltava asia). Minulle on tärkeää edetä avoimesti keskustellen ja erilaisten mielikuva- ja toiminnallisten harjoitusten avulla tutkia ja hoitaa asiakkaan vaikeuksia (mm. altistus ja hyväksymis- ja omistautumisterapian HOT menetelmät).

Minulla on aiempi lyhyt kokemus työterveyspsykologina sekä yli 10 vuoden kokemus koulupsykologina oppimisen, keskittymisen, käyttäytymisen ja tunnesäätelyn haasteista esikouluikäisistä lukioikäisiin.

Erityisiä kiinnostuksenkohteitani nykyään ovat mm. ahdistuneisuuden, jännittämisen ja pelkojen hoito sekä traumahoito näyttöön perustuvilla menetelmillä. Myös psyykkisesti oireilevan ihmisen vaikutuspiirissä olevien tukeminen on minulle tuttua.

Vastaanottoni on Hakaniemessä. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia.

Yhteydenotot: helmi.lassila@kktarvo.fi

 

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika