Alku ja Arvo aloittivat yhteistyön. Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Anu Storm


  • Psykologi (PsM)
  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen Anu Storm, laillistettu psykologi ja psykoterapeutti. Psykoterapiasuuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT). Minulla on vuosien kokemus nuorten ja aikuisten psykoterapeuttina.

Olen työskennellyt nuoriso- ja aikuispsykiatrialla ja minulla on kokemusta työterveydestä ja koulumaailmasta. Erityisosaamisalueenani ovat ahdistushäiriöt, uupumus, erilaiset elämänkriisit, pelot ja mielialaongelmat. Syömishäiriöt ja niiden hoito on pitkään ollut erityinen kiinnostuksen kohteeni. Olen työskennellyt syömishäiriöistä kärsivien ihmisten kanssa viidentoistavuoden ajan ja kouluttanut aiheesta itse.

Käytän työssäni psykoterapeuttina kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä (HOT). Kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT) on tutkitusti vaikuttava terapiamuoto moneen psykologiseen ongelmaan kuten ahdistuneisuuteen, masennukseen, uupumukseen ja syömishäiriöihin sekä elämänkriiseihin ja erilaisiin pelkoihin.

Olen toiminut vuosia myös dialektisen käyttäytymisterapian työryhmässä ja käytän hoito-ohjelman menetelmiä ja tekniikoita erityisesti ahdistuksen hallinnan ja muiden tunnesäätelytaitojen harjoittelussa.

Olen myös saanut koulutusta psykofyysiseen psykoterapiaan ja sovellan myös sen menetelmiä ja ajatuksia psykoterapiatyössäni. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisvaltaisesti ja uskon vahvasti kehon ja mielen hyvinvoinnin kulkevan käsi kädessä.

Olen vuosien ajan työskennellyt myös vanhemmuuden ja lapsettomuuteen liittyvien psykologisten haasteiden parissa.

Pidän ammattitaitoani yllä seuraamalla alan tutkimusta ja osallistumalla säännöllisesti koulutuksiin.

Työskentelytapani on tutkiva ja motivoiva ja terapiatyöskentelyssä minulle on tärkeää asiakasta arvostava, tasaveroinen ja aktiivinen yhteistyösuhde.

Olen Kelan palvelutuottaja ja tarjoan Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Voit tiedustella vapaita aikoja kuntoutuspsykoterapiaan ja tulla tutustumiskäynnille. Tarjoan myös psykologista neuvontaa ja yksittäisiä psykoterapiakäyntejä.

Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen anustorm7@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut

Anu

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme