KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Anu Aromäki-Stratos


  • Psykologi (PsT)
  • Työnohjaaja
    Kieliosaaminen:

Olen oikeuspsykologiasta väitellyt tohtori, työnohjaaja ja prosessikonsultti. Minulla on myös kognitiivisen psykoterapian perustutkinto ja opintoja kognitiivis-analyyttisestä terapiasta. Tapaamisten aiheena voivat olla esim. ahdistus, stressi, jännittäminen, mielialaongelmat, elämänkriisit. Minulta voi varata ajan yksittäisiin tai useamman kerran käynteihin.

Minulla on 25 vuoden kokemus psykologina, joista suurin osa erikoissairaanhoidossa lastenpsykiatrialla, mutta sen lisäksi myös erityisnuorten parissa erityisammattikoulussa psykologina ja opiskelijahuollon esimiehenä. Psykologin vastaanottotyön lisäksi teen lasten ja nuorten oikeuspsykologisia haastatteluja ja arvioita rikosepäilyjen tutkinnassa.  Pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani seuraamalla alan tutkimusta ja lukemalla kirjallisuutta.

Työnohjauksen tavoitteena on auttaa onnistumaan ja jaksamaan työssä. Työnohjaus tukee ammatillista identiteettiä ja henkilökohtaista kasvua. Työnohjausta voidaan käyttää, kun halutaan löytää työhön liittyviin asioihin uusia näkökulmia, lisätä stressinhallintaa ja työhyvinvointia, selkiyttää omaa työroolia, löytää keinoja estää työuupumusta ja rakentaa toimivia ongelmanratkaisukeinoja. Työnohjaus on tavoitteellista työskentelyä ja lähtöisin  ohjattavista ja hänen tavoitteistaan. Työnohjaus sopii myös ryhmille, tiimeille, asiantuntijoille ja esimiehille ja se voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista. Työnohjaus lisää ammattitaitoa ja työn laadukkuutta. Työnohjausta on tuloksellisesti käytetty erityisesti vaativissa ihmissuhdeammateissa kuten esim. poliisin, sosiaali- ja terveysalan, kasvatus- ja opetusalan, johtamisen ja valmennuksen työntekijöille yksilöllisesti tai ryhmämuotoisesti.

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika