KULJE KIPUA KOHTI – VOIT LÖYTÄÄ SEN MITÄ KAIPAAT JA TARVITSET  Lue lisää täältä

Puhelinaika


Keskiviikkoisin klo 8-11, seuraavaksi 7.8.2024.
020 735 4750

Nettiajanvaraus


Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Yhteydenotto

Vapaita aikoja voit tiedustella myös lomakkeellamme

Annika Haavisto


  • Fysioterapeutti
  • Psykoterapeutti (KKT)
    Kieliosaaminen:

Olen psykoterapeutti YET (Kela, Valvira) ja fysioterapeutti ja suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Käytän paljon Hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä sekä myötätuntokeskeisen psykoterapian lähestymistapaa. Jokaisen ihmisen elämässä ja ympäristössä tapahtuu joskus kuormittavia ja vaikeita asioita, jolloin ulkopuolisen avun hakeminen on paikallaan ja viisasta. Psykoterapiaan hakeutumisen syynä voi olla esim. stressi, työssä jaksamisen vaikeudet, ahdistus ja paniikkioireet, mielialaongelmat, kriisit, pakko-oireiset häiriöt, sosiaaliset fobiat (pelot) ja muut määräkohteiset fobiat, itsetuntoon ja ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat, haastavat muutostilanteet, lapsettomuus, krooninen kipu tms.

Pyrin avoimeen, lämpimään ja turvalliseen yhteistyösuhteeseen psykoterapiassa. Haluan tehdä työni ihmisen ainutlaatuisuutta kunnioittaen. Vaikeudet ja hankalat tunteet, joita koemme, ovat kuitenkin yleisiä ja inhimillisiä ja tarvitsemme toisiamme selvitäksemme niistä ja kaikista elämän eteen tuomista haasteista, antaaksemme ja saadaksemme läheisyyttä ja tukea sekä jakaaksemme muut elämämme valoisat puolet.

Käytän kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) tieteellisesti tutkittuja ja toimiviksi osoitettuja menetelmiä ja viitekehyksenäni on myötätuntokeskeinen psykoterapia (Compassion Focused Therapy, CFT). Itsemyötätunto koostuu lempeästä suhtautumisesta itseä kohtaan, yleisinhimillisyydestä ja kyvystä olla läsnä nykyhetkessä (mindfulness). Hyväksymis –ja omistautumisterapian (HOT, Acceptance and Commitment Therapy, ACT, mindfulness) menetelmät ja tietoisuustaidot sisältyvät terapiaan tarpeen mukaan. Keho-mieli-yhteyttä voimme vahvistaa sekä fyysisin että mielikuvaharjoittein, mikä edesauttaa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

Voit hakeutua vastaanotolleni sekä yksittäisiä käyntejä että pitempiä terapiajaksoja varten ja saat minuun yhteyden esim. sähköpostilla: annika.haavisto@kktarvo.fi.

Varaa aika


Puhelinaika

Keskiviikkoisin klo 8-11, seuraavaksi 7.8.2024.
020 735 4750

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on tarkoitettu vakuutuksen kautta tuleville, itse maksaville ja pariterapiaan tuleville asiakkaille (EI Kelan kuntoutuspsykoterapia).

Varaa aika