Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 9-12) : 020 735 4750

Marko Mäkelä

Olen koulutukseltani psykoterapeutti, yhteiskuntatieteiden maisteri sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia ja laaja-alaisesti sen eri menetelmät riippuen asiakkaan tarpeista ja hoitotavoitteista. Eniten käytän hyväksymis- ja omistautumisterapian sekä dialektisen käyttäytymisterapian menetelmiä.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus mielenterveyden ongelmien hoidosta ja psyykkisen hyvinvoinnin kysymyksistä. Olen työskennellyt muun muassa kymmenen vuotta akuuttipsykiatrian osastolla sairaanhoitajana. Eniten minulla on kokemusta mielialahäiriöiden sekä erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta.     
Työskentelyotteeni on aktiivinen ja asiakkaan omiin tavoitteisiin keskittyvä. On tärkeää, että työskentelyn vaikuttavuutta arvioidaan säännöllisesti. Tärkeimpiä arvoja työssäni ovat läsnäolo, luottamus, rentous, rohkaisevan ilmapiirin luominen, asiakkaan vahvuuksien näkeminen ja asiantuntevuus. 

Teen työtä kuntoutusterapia- ja lyhytterapia-asiakkaiden kanssa.   Voit sopia ajasta vastaanotolleni sekä yksittäisiä käyntejä että pidempien terapioiden arviointikäyntejä varten sähköpostitse: marko.makela@kktarvo.fi
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 9-12:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki