Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 9-12) : 020 735 4750

Arto Pietikäinen

Olen psykoterapeutti ja työterveyspsykologi. Suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia, ja olen erikoistunut käyttämään työssäni etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa, josta olen kirjoittanut myös kolme kirjaa: Joustava mieli (2009), Joustava mieli parisuhteessa (2011) ja Kohti arvoistasi (2014).  

Työskentelyotteeni on aktiivinen, asiakkaan omiin tavoitteisiin keskittyvää ja pidän tärkeänä, että työskentelyn vaikuttavuutta arvioidaan säännöllisesti. Tärkeimpiä arvoja työssäni ovat myös läsnäolo, kannustavan ilmapiirin luominen ja asiantuntevuus.

Hyväksymistyöskentelyssä käytetään apuna mindfulness - harjoittelua. Se kylvää siemenen, josta voi kasvaa halu ja kyky elää enemmän tässä hetkessä ja vapautua hieman ajatusten ylivallasta. 

Teen työtä mm. kuntoutusterapia- ja lyhytterapia-asiakkaiden kanssa, sekä pariskuntien, työnohjauksen, ja psykologisen neuvonnan alueella. Lisäksi olen tähän mennessä kouluttanut satoja psykologeja ja muita mielenterveysalan ammattilaisia käyttämään hyväksymis- ja omistautumismenetelmiä. Kiinnostus näitä menetelmiä kohtaan on kasvanut nopeasti myös Suomessa. Lisätietoja sivulta www.joustavamieli.com
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 9-12:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki