Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 9-12) : 020 735 4750

Miia Saaristo

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Olen toiminut pitkään koulupsykologina lasten ja nuorten parissa. Minulla on kokemusta koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvien vaikeuksien, käyttäytymisongelmien, mielialaoireiden ja erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta (esim. jännittäminen, pelot, pakko-oireet). Lisäksi erilaiset neuropsykiatriset ongelmat ja erityislasten vanhemmuuteen liittyvät kysymykset ovat minulle tuttuja.

Työskentelyotteeni on aktiivinen, käytännönläheinen ja asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittava. Erityinen mielenkiinnon kohteeni kognitiivisen käyttäytymisterapian alalla on sen uusimpiin tulokkaisiin kuuluva hyväksymis- ja omistautumisterapia. Otan vastaan opiskeluun liittyviä koulutusasiakkaita.

Työskentelyn pituus ja hinta sovitaan yhdessä tilanteen mukaisesti. Voit myös varata aikoja yksittäisille käynneille. Työskentelen ensisijaisesti lasten, nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Teen mielelläni myös vanhempainohjausta lasten ja nuorten ongelmiin liittyvissä kysymyksissä.
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 9-12:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki