Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 9-12) : 020 735 4750

Piritta Anias

Olen psykologi, jolla on työterveyshuollon erikoistumiskoulutus, ja lisäksi olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Toimin päätoimisesti ammatinharjoittajana Terveystalo Tampereen toimipaikassa.

Työhöni kuuluvat psykologin monipuoliset tutkimus- ja hoitotyöt pikkulapsista ikäihmisiin, yksityiskäynneistä työterveyskonsultaatioihin, joskin työterveyskonsultaatioihin olen viime aikoina vähemmän keskittynyt. Minulla on kokemusta esim. masennuksen, ahdistuneisuushäiriöiden, työuupumuksen, persoonallisuushäiriöiden, pelko-ongelmien, vihanhallinnan ongelmien, riippuvuusongelmien ja traumaattisten kokemusten hoidosta. Myös työyhteisötöistä kuten työilmapiirin arvioinneista sekä koulutuksista minulla on kokemusta.

Hoidan Terveystalossa jonkin verran myös maahanmuuttajia, mistä työstä on karttunut darin kielitaitoa. Muu kielitaito: englanti, saksa, ranska, äidinkieli suomi. Työskentely sujuu tarvittaessa sekä puhelin- että läsnäolotulkkien kanssa. Psykoterapiakoulutuksen lopputyössäni perehdyin pakkotoimintojen hoitoon kkt-menetelmin. Lisää tietoa minusta löytyy esim. www.terveystalo.com asiantuntijahausta sekä kotisivuiltani www.pirittaanias.fi
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 9-12:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki