Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

Outi Koskela

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti, yleislääketieteen erikoislääkäri ja työterveyslääkäri. Minulla on kokemusta vastaanottotyöstä 17 vuoden ajalta. Olen työskennellyt eri-ikäisten ihmisten kanssa erilaisten ongelmien parissa kuten masennus, ahdistus, akuutit elämäntilannekriisit, syömishäiriöt, pakko-oireet ja paniikkihäiriö. 

Psykoterapeuttina työskentelytapani on aktiivista yhteistyötä asiakkaan kanssa, jossa pääpaino on asiakkaan nykyhetken tilanteessa ja tulevaisuuden tavoitteissa. Menneisyyden tapahtumia käsitellään silloin kun se on tarpeellista asiakkaan ongelmien ratkaisemiseksi. Kognitiivista käyttäytymisterapiaa aloitettaessa tehdään funktionaalinen käyttäytymisanalyysi, jonka avulla selvitetään asiakkaan ongelmien syntyhistoria, tämän hetken tilanne ja ongelmia ylläpitävät tekijät. Terapialle laaditaan tavoitteet, ja terapeuttina teen suunnitelman miten hoito toteutetaan. Käytän tutkimuksen perustuvia ja vaikuttaviksi todettuja menetelmiä. Terapian vaikuttavuutta seurataan säännöllisesti. Terapeutin kanssa tehtävät harjoitukset ja kotitehtävät ovat oleellinen osa kognitiivista käyttäytymisterapiaa. Niiden tavoitteena on opettaa uusia valmiuksia ja taitoja, jotka parantavat asiakkaan itsehallintaa, toimintaa ja elämänlaatua. 

Tärkeimpiä arvojani ovat luottamuksellisuus, kannustavan ja hyväksyvän ilmapiirin luominen, joka parantaa edellytyksiä käyttäytymisen muuttamiselle. Minulle voi varata ajan lyhytterapiaa tai Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa varten. Lisäksi hoidan yleislääketieteen erikoislääkärin hoitoon soveltuvia mielenterveyden- ja käyttäytymisen häiriöitä. Pääasiassa hoidan nuoria ja aikuisia.
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki