Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

Jaana Lehtonen

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti ja valmistunut Tampereen yliopistosta.  Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työskennellyt pitkään sekä erikoissairaanhoidossa, että sosiaali-ja kriisipäivystyksissä. Monipuolinen työkokemukseni auttaa minua huomioimaan asiakkaan arkea ja elämäntilannetta kokonaisuutena. Tavoitteena terapiassa on asiakkaan elämänlaadun ja hänen omien taitojensa lisääminen.

Hoidan erilaisia elämään liittyviä haasteita kuten äkillisiä kriisitilanteita, traumaperäistä stressihäiriötä, pelkoja, masennusta, päihdeongelmia, lähisuhdeväkivaltaa ja ahdistuneisuutta. Otan vastaan erilaisista psykologisista / psyykkisistä ongelmista kärsiviä ihmisiä.

Olen työskennellyt myös sekä alaikäisten, että aikuisten turvapaikanhakijoiden kanssa ja tottunut tarvittaessa toimimaan tulkin kanssa. Teen yhteistyötä erilaisten työyhteisöjen kanssa ja minulla on laaja kokemus sekä ammattihenkilöiden äkillisistä purkukeskusteluista kriisitilanteissa, että työyhteisön kouluttamisesta.

Tällä hetkellä työskentelen yksityisenä ammatinharjoittajana ja tapaan asiakkaita KKT-keskus Arvossa Tampereella yhtenä päivänä viikossa. Tämän lisäksi minulla on yksityisvastaanotto Porissa.

Käyn säännöllisessä työnohjauksessa.
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki