Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

Tiia Pirkola

Olen koulutukseltani psykologi (PsM), työnohjaaja ja opiskelen parhaillaan kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi (valmistun loppuvuodesta 2019). Olen toiminut yli 10 vuoden ajan työterveyspsykologina, minkä myötä työskentely stressioireiden, mielialaongelmien ja ahdistuneisuuden, uupumuksen, surun sekä muiden elämänkriisien haasteiden parissa on minulle tuttua. Aikaisempaa kaupallisen alan koulutustani (KTM) ja työkokemustani olen voinut hyödyntää työelämän kuormitus- ja voimavaratekijöiden ymmärtämisessä niin työntekijöiden, esimiesten kuin työyhteisöjenkin näkökulmasta.

Psykologin työssä keskeisiä arvojani ovat toisen kunnioittaminen ja pyrkimys aitoon kohtaamiseen – kuulluksi tulo mahdollistaa muutoksen. Pyrin työskentelemään joustavasti, asiakaslähtöisesti ja hyödynnän työskentelyssäni erityisesti kognitiivisia sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä.

Otan vastaan itse maksavia asiakkaita (ei Kelan kuntoutuspsykoterapioita). Voit varata ajan yksittäiselle tukikäynnille, lyhytterapiaan (koulutusterapia) tai voimme sopia pidemmästä yhteistyöstä. Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.Yhteystiedot: tiia.pirkola@kktarvo.fi
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki