Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

Marika Pernu

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Minulla on monipuolinen, yli 20 vuoden työkokemus (sairaanhoitajana, terveydenhoitajana, työterveyshoitajana ) työikäisten erilaisista mielenterveysongelmista, työelämän kuormitustekijöistä, elämänvaiheiden kriiseistä sekä terveyskäyttäytymisen ongelmista.

Tärkeimpiä arvoja työssäni ovat läsnäolo, asiakkaan inhimillisen kokemuksen kunnioittaminen ja ymmärtäminen sekä asiakkaan auttaminen tutkittujen psykoterapiamenetelmien avulla. Työskentelytapani on hyväksyvää, myötäelävää, tasavertaista ja käytännönläheistä.

Terapiassa yhteistyössä tarkastellaan asiakaan ajankohtaisia ongelmia, haetaan ymmärrystä niiden syntymiseen ja ylläpitäviin tekijöihin sekä määritetään tavoitteet työskentelylle. Työssäni käytän kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, erityisesti altistusta sekä tietoisuustaitoihin pohjautuvia hyväksymis-omistautumisterapian ja myötätuntokeskeisen terapian menetelmiä. Autan asiakasta ymmärtämään omia tunteita, ajatuksia ja käyttäytymistä sekä suhtautumaan niihin joustavammin ja myötätuntoisemmin. Tuen asiakasta löytämään ja kokeilemaan käyttäytymismalleja tai taitoja, jotka vahvistavat työ- ja toimintakykyä sekä lisäävät omien arvojen mukaista elämää ja hyvinvointia.

Teen Kelan kuntoutuspsykoterapiaa, lyhytkestoista terapiaa ( 10-20 kertaa), vanhempainohjausta sekä työnohjausta. Eniten olen työskennellyt masennuksesta ja erilaisista ahdistuneisuushäiriöistä ( sosiaalinen jännittäminen, paniikkioire, yleinen ahdistuneisuus, pakko-oireet) kärsivien kanssa. Työuupumus ja unihäiriöt ovat erityisiä mielenkiinnon kohteita. Lisätietoja ja yhteydenotot: marika.pernu@kktarvo.fi

Tällä hetkellä (28.1.19) tilaa lyhytterapialle (vakuutuksen kautta tai ilman), sekä HOT interventiolle.
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki