Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

Mari Lindfors

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Viime vuosina olen työskennellyt pääosin aikuisten ja nuorten aikuisten yksilöterapeuttina. Mielialaongelmien, ahdistuneisuuden,stressin,uupumuksen, jännittämisen, murehtimisen, pakko-oireilun (OCD), paniikkioireilun ja nukkumisen haasteiden parissa työskentely on minulle tuttua. 

Taustaltani olen taiteen ja terveystieteiden maisteri, kuvataideterapeutti (Art Psychotherapist MSc). Olen toiminut oikeuspsykiatrian ja lastensuojelun alueella sekä ohjannut ryhmiä mielenterveyskuntoutujien tukijärjestöissä, syöpään sairastuneiden avokuntoutuksessa ja nuorten naisten seksuaaliväkivaltatyössä.

Käytän työssäni tutkittuja, tehokkaita ja tieteelliseen näyttöön perustuvia hoitomenetelmiä, joista jatkokouluttautumalla saan oppia jatkuvasti lisää. Perinteisten KKT-menetelmien ohella hyödynnän työssäni hyväksymis- ja omistautumisterapian ja myötätuntokeskeisen terapian lähestymistapoja sekä tapauskohtaisesti myös kuvallisia menetelmiä. 

Terapeuttina pyrin luomaan turvallisen, sallivan ja tutkivan ilmapiirin ja ennen kaikkea olemaan läsnä. Pidän tärkeänä, että terapiassa työskennellään tavoitteellisesti ja myötätuntoisesti kohti yhdessä asetettuja päämääriä. Terapian yleisenä tavoitteena näen sen, että asiakas löytää keinoja auttaa itseään ja vahvistaa käyttäytymismalleja, jotka mahdollistavat mielekkään ja omannäköisen elämän elämisen.

Pidän vastaanottoa myös englanniksi ja ruotsiksi. Löydät lisätietoja osoitteesta www.marilindfors.fi
<< Kaikki asiantuntijat
Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki