Suomeksi // På Svenska // In English

Ota yhteyttä lomakkeellamme tai puhelimitse (ti klo 13-16) : 020 735 4750

PSYKOLOGIN JA PSYKOTERAPEUTIN VASTAANOTTO

Voit tulla Arvon psykologi- ja psykoterapiavastaanotolle itse maksaen, jolloin tapaamiskertojen määrä on usein 5-15 kertaa. Voit hakeutua Arvoon myös Kelan kuntoutuspsykoterapiatuella (kts. alla) tai vakuutuksen kautta. 

KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIA


Kelan tukema yksilöpsykoterapia on yksilöllistä psykoterapiakuntoutusta. Kuntoutus tapahtuu viikoittain ja terapiaistunnon kesto on 45min/krt. Kun etsit itsellesi psykoterapeuttia, sinun on hyvä tavata psykoterapeutti tutustumiskäynnillä ennen varsinaisen psykoterapiakuntoutuksen aloittamista. 

Kaikki psykoterapeuttimme ovat KELA:n ja Valviran hyväksymiä. Terapeuttimme ovat kognitiivisen suuntauksen tai kognitiivisen käyttäytymisterapia suuntauksen (KKT, CBT) omaavia, jotka ovat erikoistuneet lasten, nuorten ja aikuisten psykoterapiakuntoutukseen.

Kuntoutustukea psykoterapiaan voi saada Kelalta. Tämä vaatii lääkärilausunnon asiassa. Lisätietoja asiasta voi kysyä joko sähköpostitse tai soittopyyntönä: 0207354750.

Psykoterapian hinta

Yksilöpsykoterapiakäynti on 82-95 euroa / 45 min.  Mahdollinen Kela-korvaus käynnistä on 57,60 euroa. KKT-keskus Arvossa asiakkaan ei tarvitse hakea Kela-korvausta Kelasta, vaan psykoterapeutit tekevät sen. Asiakas maksaa käynnistä vain omavastuuosuuden. 

Nettiajanvarauksesta voi varata aikoja mikäli tulee vastaanotolle itse maksaen (ei siis Kelan kuntoutuspsykoterapiaan). Käynnin hinta on tällöin 85 euroa/45 min. 

Käynnit laskutetaan asiakkailta kerran kuukaudessa ja laskuun lisätään toimistomaksu. 

Puhelinyhteydenotot tiistaisin klo 13-16:  020 735 4750
Vapaita aikoja voit tiedustella lomakkeellamme

Sähköinen ajanvaraus itse maksaville asiakkaille. HUOM! netistä ei voi varata aikoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaan:

Ajanvaraus Turku
Ajanvaraus Helsinki